Enthousiaste bestuursleden gezocht!

Voor de grootste vereniging van Heerenveen  met ruim 2400 leden zijn wij op zoek naar enthousiaste bestuursleden. Wil jij een bijdrage leveren om de hengelsport binnen onze gemeente verder op de kaart te zetten?  Lees dan snel verder.

Als bestuurder kan jij je capaciteiten inzetten op meerdere gebieden. Denk hierbij aan het aangaan  en onderhouden van contacten met overheidsorganen zoals de gemeente en het waterschap op het gebied van bijvoorbeeld visuitzet en het ontwikkelen en laten bouwen van visvoorzieningen voor onze leden.  Samen met je medebestuursleden en Hengelsportfederatie Fryslân bouw je aan een verdere ontwikkeling en strategie van de sportvisserij binnen Heerenveen en Friesland . Daarnaast draag je bij aan het organiseren van leuke visevenementen voor onze leden zoals de roofvisdag en het vissen met ouderen.  Kortom een veelzijdige functie binnen een leuk team

Als bestuurder kun jij diverse rollen vervullen denk hierbij aan voorzitter, secretaris of penningmeester. Uiteraard kan jij ook ondersteuning bieden op het gebied van visuitzet, het organiseren van leuke evenementen en het onderhouden van contacten met vrijwilligers en belangenbehartigers. Je gaat aan de slag binnen een leuk en gezellig team waarbij plezier en samen vissen een regelmatig terugkerend thema zijn.

Wil je meer weten over een rol als bestuurder binnen HSV Heerenveen of wil jij plaats nemen als bestuurslid binnen onze mooie vereniging?

Neem dan contact met ons op via :

info@hsvheerenveen.nl