Verslag roofvisdag 24 november Terherne

Op zondag 24 november hebben wij onze jaarlijkse roofvisdag gehouden in Terherne. Om half 9 werd het startsein gegeven en verspreiden 18 deelnemers  zich over het Sneekermeer naar de stekken. Hoofddoel van deze dag was de Snoek die veelal slepend werd belaagd met de nodige stukken kunstaas. Ook waagde een enkeling zich aan het verticaalvissen op Snoekbaars op het prinses Margrietkanaal.

 

Het heerlijke najaarsweer met zon en weinig wind deed de vissers veelal goed. Echter waren de resultaten wisselend te noemen. Sommige deelnemers hadden leuke vangsten gedurende deze dag en anderen vingen helaas  niks. Qua lengte was het vooral de categorie 60 a 70 cm snoek die de boventoon sloeg.  Kortom het was nogal wisselend per stek en techniek, dit is ook het mooie van snoekvissen je weet nooit waar je tegen aan loopt.

 

Tussen de middag hebben wij een heerlijke lunch gehad bij restaurant Picknickers in Terherne. De prijs voor de meeste snoeken ging dit jaar naar Frodo en Dirk die in de dubbele cijfers belande qua gevangen snoeken.