Verslagen Roofvisdagen boot 2013/2014/2015

Verslag Roofvisdag boot 2015 Waterreijk Weerribben Wieden

Op 13 december 2015 hebben wij onze jaarlijkse roofvisdag gehouden. Om half negen werden 6 boten te water gelaten bij de trailerhelling in de Wetering . Het weer was deze gehele dag heerlijk. Een zonnetje en een matige wind zorgden voor een zeer aangename sfeer op het water. Iedere visser wist deze dag wel de nodige snoeken te vangen. Wel opvallend was dat de vangsten per boot wisselden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zo vingen sommige vissers in de ochtend de meeste vis, terwijl anderen juist in de middag goeie aantallen scoorden.Tussen de middag zorgde de voorzitter van HSV Heerenveen, Rinze Jan voor een heerlijke lunch met eieren, kaas en spek. De dag werd om vier uur afgesloten bij de trailerhelling. Er was een prijs voor de grootste vis die deze gevangen werd door Jelmer. De snoek die hij wist te verleiden had een lengte van 91 cm. De enigste dame Cornelia, van het deelnemersveld mocht eveneens een prijs in ontvangst nemen. De beide prijzen bestaande uit 2 pluggen zijn beschikbaar gesteld door hengelsportcentrum Arnold.

Tot volgend jaar!
Andre Schapelhouman

2014 – afgelast.

Roofvisdag 15 november 2013
Op 15 november vond het jaarlijks terugkerende evenement de roofvisdag plaats. Voor de 3e keer op rij werd deze editie gevist in de Weerribben.Om klokslag half 9 vond het startschot plaats voor deze visdag met de boot. Het weer was windstil en erg zacht voor de tijd van het jaar. De snoek lag redelijk vast deze dag, al werden er her en der leuke vissen gevangen. De grootste snoek van deze dag kwam op naam van Klaas Breidenbach en was 92 centimeter.

roofvisdag93cm-klaasbreidenbach_134389

Tussen de middag trakteerde onze kok Rinze Jan ons op een heerlijke warme hap die er prima in ging bij de deelnemers. Rond 1700 uur werd de dag besloten in restaurant drieweg sluis. Wij kunnen terugkijken op een geslaagde dag en hebben nu alweer zin om editie 2014 te organiseren.

roofvisdag1_134387

Deze snoek had er zin in die dag… kijk maar eens goed. Is gewoon dezelfde.
roofvisdag2_134388

Namens bestuur HSV Heerenveen  Andre Schapelhouman.