Skip to content Skip to footer

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld door HSV Heerenveen e.o.. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte informatie altijd volledig, juist of actueel is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

HSV Heerenveen e.o. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van deze website of uit de onvolledigheid of onjuistheid van de verstrekte informatie. Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar onze website.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan niet worden beschouwd als advies. Voor specifiek advies over bijvoorbeeld activiteiten of andere onderwerpen raden wij aan om contact op te nemen met HSV Heerenveen e.o. via info@hsvheerenveen.nl.

Door het gebruik van deze website ga je akkoord met deze disclaimer. Mocht je vragen hebben over de inhoud van deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactgegevens vermeld op de website.

Deze disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op 15.02.2024